MMA Voice & Business Masterclass

Extra workshop toegevoegd aan MMA Masterclass Voice & Business!

Op donderdag 11 april & vrijdag 12 april a.s. organiseert de Magazine Media Associatie (MMA) exclusief voor haar leden de (gratis) MMA Masterclass Voice & Business. Aan het programma van de masterclass is nu een extra workshop toegevoegd van Jasper Olieroock en Manon Miltenburg van de award winnende agencies Resoluut en Mr Koreander.

Jasper (Strategy director bij o.a. Resoluut) en Manon (director Mr Koreander) vertellen je hoe rekening te houden met de impact van stemgestuurd werken op je merk. Want hoe zorg je, zonder iets tastbaars of visueels in handen te hebben, toch voor een merkbeleving? Ze komen cases laten zien, aanpakken bespreken en vragen beantwoorden van de deelnemers.

Wil je ook aanwezig zijn bij deze Masterclass?

Geef je dan snel op, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Let op: deze gratis workshop is uitsluitend toegangkelijk voor leden van de Magazine Media Associatie

Deel dit artikel