Mag Inspiration Day 2018

Eerste editie Mag Inspiration Day: uitverkocht!

De wereld van magazine media is constant in beweging. Daarom organiseren de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) en de Magazine Media Associatie (MMA) op vrijdag 2 november de eerste Mag Inspiration Day, een nieuw en reeds uitverkocht evenement voor bladenmakers, waarop ze een dag lang worden bijgepraat over de nieuwste trends in hun vak.

Mag Inspiration Day 2018

De NVJ en de MMA zien kennisdeling en innovatiebewustzijn in deze dynamische mediawereld als een kerntaak van hun organisaties, en hebben voor dit unieke evenement de handen ineengeslagen.

“Wij zien dit als een eerste stap naar een nog betere samenwerking op het gebied van kennisdeling binnen de branche”, aldus MMA-directeur Harriët Schrier en secretaris Tijdschriften van de NVJ, Wais Shirbaz.

Met Mag Inspiration Day willen ze de uitwisseling van kennis en inspiratie binnen de magazine branche stimuleren, en de mogelijkheid bieden tot netwerken.

Op het programma van deze eerste editie staan internationale topsprekers zoals hoofdredacteur Adam Moss van New York Magazine, covermaker Edel Rodriguez van onder meer TIME magazine en Amy King, die voor The Washington Post de digitale titel The Lily lanceerde. Trendwatcher Carla Buzasi (voorheen hoofdredacteur van The Huffington Post UK) opent de dag met een overzicht van de laatste trends in magazine media wereldwijd.

Ook het Nederlandse medialandschap komt aan bod. Onder meer content creator Bastiaan van Schaik, branded content specialist Lyn Kuyper van Sanoma en Anne Janssens en Tim de Gier van podcastplatform Dag en Nacht Media maken hun opwachting. Dagvoorzitter is Amber Kortzorg.

De toegangsprijs is € 25,- ex BTW voor leden en € 50,- ex BTW voor niet-leden van NVJ of MMA.
Er zijn geen toegangskaarten meer beschikbaar.

Meer informatie

Deel dit artikel