LOF boekje '50 x 2025'

LOF 50 jaar

Het Lucas-Ooms Fonds (LOF) bestaat vijftig jaar. Sinds de start in 1967 bekroonde het LOF al zo’n honderd toptalenten en toonaangevende magazines. Elk jaar in december reikt het LOF in samenwerking met de Magazine Media Associatie (MMA) twee Mercurs uit: de Mercur d’Or/LOF-Prijs voor magazines en de Mercur BeLOFte van het Jaar.

De Mercur d’Or/LOF-prijs is een oeuvreprijs en wordt uitgereikt aan een magazine of een persoon die gedurende een langere tijd een opvallende prestatie heeft geleverd in de magazine mediabranche. Talent in de branche wordt gehuldigd met de Mercur BeLOFte van het Jaar. Aan beide prijzen is naast het Mercur-beeld een geldbedrag verbonden.

Om het LOF- jubileum te vieren vroeg het fonds vijftig mediaprofessionals om hun visie op het medialandschap in het jaar 2025. Dat jaartal klinkt ver weg maar is dat eigenlijk niet, zeker gezien de razendsnelle en ingrijpende ontwikkelingen binnen de mediawereld. Het levert een inspirerend boekje op dat door LOF aan alle bezoekers aan de Mercurs-prijsuitreiking op 14 december a.s. in het DeLaMar theater wordt aangeboden.

LOF 50 jaar

Cover van het LOF boekje ’50 x 2025′

Meer informatie
Meer informatie over het Lucas-Ooms Fonds (LOF) vind je op de website.

Deel dit artikel