Jubileum Mercur

Vijf titels op shortlist eenmalige jubileum Mercur

 Ter gelegenheid van de 20e editie van de Mercurs wordt op 14 december a.s. tijdens de Mercurs-uitreiking 2017 eenmalig een Jubileum Mercur uitgereikt. Bestaande titels die in de afgelopen negentien jaar Lancering of Magazine/Mediamerk van het Jaar zijn geworden of de Mercur d’Or/ LOF-Prijs voor Magazines hebben gewonnen, dongen automatisch mee naar deze titel.

 De afgelopen weken kon iedereen, werkzaam in het magazine media vak, online zijn stem uitbrengen op hun ‘all time favourite’. Uit de vele stemmingen is een shortlist van vijf titels ontstaan.

In de race voor de Jubileum Mercur zijn (in alfabetische volgorde):

Donald Duck
Elsevier Weekblad
Glamour
Libelle 
LINDA.

Jubileum Mercur

De laatste, beslissende stemronde is tijdens de Mercurs-uitreiking op 14 december a.s. in het DeLaMar theater in Amsterdam. Alle aanwezigen kunnen dan hun stem uitbrengen op de finalisten. Tijdens dit event zal tevens de winnaar bekend worden gemaakt.

Meer info over de Mercurs & tickets

Deel dit artikel