Visual jubileumaanbieding 20e Mercurs

Unieke jubileumaanbieding 20e Mercurs: kaarten slechts € 50

De organisatie van de Mercurs had het al aangekondigd, dat er voor deze jubileumeditie veel verrassingen kwamen. Zoals deze: entreekaarten voor een ongekend lage prijs.

Magazine Media Associatie directeur Harriët SchrierMagazine Media Associatie directeur Harriët Schrier: “De 20e editie van de Mercurs is hét feest van het jaar. En dan bedoelen we echt voor iedereen in de magazine mediasector. Om dit jubileum te vieren hebben we besloten de prijs van de entreekaarten eenmalig te verlagen naar € 50 per stuk, een unieke kans voor iedereen om erbij te zijn op 14 december in het DeLaMar Theater!”

Het betreft hier echt een eenmalige actie is, waarvoor de branchevereniging MMA diep in de buidel tast. “Dit is een cadeautje voor ons mooie vak en het geeft freelancers ook de mogelijkheid bij deze feestelijke prijsuitreiking én de afterparty te zijn”, aldus Harriët.

De kaartverkoop start vandaag op mercurs.nl. Gezien de prijs is de verwachting dat het storm zal lopen. Dit speciale jubileumtarief geldt voor leden van de MMA en freelancers die voor deze leden werken. Niet-MMA leden betalen € 150 per kaart (prijzen zijn exclusief btw en administratiekosten).

Bestel nu kaarten

Deel dit artikel