Surpise de eenmalige Jubileum Mercur

Surprise: de eenmalige Jubileum Mercur!

Bij de 20e editie van de Mercurs gaan we een eenmalige jubileum award uitreiken: de ‘all time favorite’ van het vak!

Je kunt er niet voor inzenden. Je kunt ‘m wel winnen! Bestaande titels die Lancering of Magazine/Mediamerk van het Jaar zijn geworden of de Mercur d’Or/LOF Prijs voor Magazines hebben gewonnen, dingen automatisch mee. En de jury? Dat ben jij!

Surpise de eenmalige Jubileum Mercur

Sommige tijdschriften bestonden al een eeuwigheid toen in 1998 de eerste Mercurs werden uitgereikt, andere wonnen eerst de Mercur Lancering van het Jaar en later zelfs de felbegeerde Mercur Magazine van het Jaar. Uit deze evergreens gaat het vak – jullie dus – een keuze maken.

De 27 magazines die kans maken op deze bijzondere prijs zijn: Donald Duck, ELLE, Elsevier Weekblad, Eigen Huis & Interieur, Flow, Glamour, Grazia, Happinez, Harper’s Bazaar, Helden, JAN, Libelle, LINDA., Lotje & Co, Margriet, Psychologie Magazine, Quest, Quote, Runner’s World, SAAR, Veronica Magazine, VIVA, Voetbal International, Vogue, Vrij Nederland, vt wonen en Women’s Health. Stemmen kan vanaf 15 november op mercurs.nl.

Deel dit artikel