Media Matters 2

Exclusieve kennismaking met MediaMatters voor MMA-leden

MediaMatters biedt de mogelijkheid om vrijdagmiddag 27 oktober a.s. de final pitches van de MatchMaking Days mee te maken.

MediaMatters biedt mediabedrijven een platform om kennis te maken met volwassen, internationale startups/scale-ups met innovatieve oplossingen voor de mediabranche. De startups zijn op zoek naar partners om te groeien en de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Mediabedrijven kunnen deelnemen aan het programma van MediaMatters door partner te worden. Op dit moment zijn twee plaatsen beschikbaar voor nieuwe partners, bij voorkeur uitgevers. MediaMatters biedt de MMA-leden de mogelijkheid om kennis te maken met het platform tijdens de MatchMaking Days.

Twee keer per jaar organiseert MediaMatters de MatchMaking Days. Tijdens dit event kunnen mediabedrijven kennismaken met ca. 15 geselecteerde startups en kunnen ze onderzoeken of ze willen samenwerken. Ook helpt MediaMatters de propositie en de pitch van de startups voor de deelnemende mediabedrijven tijdens die dagen scherper te krijgen. In het geval van een ‘match’ begeleidt MediaMatters gedurende een maand de samenwerking. De eerstvolgende MatchMaking Days vinden plaats van 25 t/m 27 oktober 2017 in VondelCS in Amsterdam. Uitsluitend partners aan het MediaMatters-programma kunnen hieraan deelnemen.

Exclusief voor MMA-leden biedt MediaMatters de mogelijkheid om vrijdagmiddag 27 oktober a.s. de final pitches van de MatchMaking Days mee te maken en kennis te maken met de deelnemende mediabedrijven en de startups/scale-ups. Belangstelling? Stuur dan een mail naar Rick van Dijk, rick@mediamatters.vc of bel 06-24632249. Ook voor het eventueel bijwonen van het gehele event kan contact met Rick worden opgenomen.

Deel dit artikel