Mercurs 2017 - Nog 2 weken inzenden

De jury is er klaar voor!

Maak nú je inzending voor de Mercurs gereed. Het is 4 oktober voor je ’t weet! De jury is er klaar voor. Wij spraken twee van de zeven juryleden.

Irena Petric

Irena Petric, directeur Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM): “Nederland is een echt magazineland. Het bereik van magazines is al enige tijd stabiel en het bereik van magazinemerken groeit door de opkomst van digitale lezers. Om potentiële lezers te trekken naar je merk is de rol van de cover erg belangrijk; hij maakt nieuwsgierig, duidt en laat zien waar het merk voor staat. Ik ben daarom erg blij dat de Mercur Cover van het Jaar weer terug is. Ik heb grote bewondering voor de makers: het is tegelijkertijd een vorm van kunst, maar ook een slim marketinginstrument.”

Nicolette HulsebosNicolette Hulsebos, uitgever/hoofdredacteur FONK: “Nederland heeft een mooier en breder titelaanbod dan ooit. Het is essentieel voor de verdere ontwikkeling van het vak dat de Mercurs deze kwaliteit dit jaar in de volle breedte weerspiegelen. Los daarvan sta ik natuurlijk te popelen om al die prachtcases door mijn handen te laten gaan. Inzenden dus!”

 
De negen categorieën waarvoor je kunt inzenden:

Meer informatie over Mercurs 2017

Deel dit artikel