Jurryrapport Mercurs 2016

Makers in Mercurs Magazine (nu ook online!)

Het juryverslag, een beschrijving van álle 47 genomineerden (en 11 winnaars), foto’s van de uitreiking en het feest van 15 december, staan allemaal in het Mercurs Magazine.

Met 100 pagina’s met recht een Ode aan de Makers! Het magazine is verzonden aan een groot bestand van makers en is mee geseald met Villamedia en het magazine is ook online te lezen!

Mercurs 2016 magazine:

Ode aan de Makers

Wil je een juryrapport ontvangen?
Op het secretariaat van de MMA zijn nog enkele nummers verkrijgbaar. Laat je adresgegevens achter via info@mercurs.nl, dan komt het magazine jouw kant op!

Het magazine is aangeboden door Corelio Printing, VS&P, Sandd en Wial.

Makers & Mercurs in video
Hét vakfeest van het Jaar en de Mercurs uitreiking in het DeLaMar was een succes. Nog een keer kijken? De video met de compilatie van de hele avond is nú beschikbaar op thedayaftermercurs.nl. Daar staan al de foto’s van het feest en de filmpjes van alle prijswinnaars. Dit sympathieke idee is voor de vierde keer aangeboden door VS&P.

vide-mercurs

Alle perswand foto’s online!
Met dresscode black tie was de Mercurs uitreiking extra feestelijk. Zoekt en gij zult (uzelf) vinden: alle perswand foto’s staan online op thedayaftermercurs.nl.

mercurs-perswand-fotos

Deel dit artikel