Mercurs in zicht!

Alles wat je moet weten over de Mercurs

Nog maar een week: 15 december, de Mercurs uitreiking.

Inloop: De deuren gaan om 19:00 uur open en sluiten om 20:30 uur: daarna is toegang niet meer mogelijk!
Eten: We beginnen met een aperitief en walking dinner, dus geen restaurantstress.
Dresscode: Black tie.
Toegangsbewijs: Vergeet je kaart niet te downloaden en geprint of op je telefoon mee te nemen.
Nog geen ticket*? Bestel ‘m meteen hier.
Vervoer: Mocht je met de auto komen, parkeer deze dan bij voorkeur in de Q-park Europarking, Marnixstraat 250. Bij de garderobe in het DeLaMar krijg je een kortingskaart, die alleen in deze garage geldig is.
OV: Tram, bus: halte Leidseplein.
All inclusive: Aperitief, walking dinner, uitreiking met Frank Lammers en afterparty met DJ Phalerieau, snacks en drinks zijn allemaal bij de toegangskaart inbegrepen.
After-afterparty: Wil je na 01:00 uur nog verder feesten? Dan kan dat bij Café LUX aan de overkant. Hier is een aparte ruimte voor de Mercurs gereserveerd. Consumpties wel voor eigen rekening.

*Tickets
Er zijn dit jaar drie soorten toegangskaarten beschikbaar: kaarten voor leden van Magazine Media Associatie (MMA), kaarten voor niet leden van MMA en kaarten voor freelancers. Voor freelancers en leden van MMA geldt een aangepast tarief. MMA-leden betalen slechts €98,00,- (ex. btw) de prijs voor niet MMA-leden is €150,00,- (ex. btw) per ticket. Let op: voor freelancers is het mogelijk om een ticket te kopen op basis van het speciale MMA ledentarief van €98,00,- (ex. btw).

Direct tickets kopen

Deel dit artikel