Tijdschriftenretailer van het Jaar

Wie wordt tijdschriftenretailer van het Jaar?

Niet per se de grootste of de mooiste tijdschriftenwinkel maakt kans op de Betapress Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar, maar wel de winkel waar klantbeleving en klantvriendelijkheid voorop staan.

De publieksjury had al vijf finalisten geselecteerd en een mystery shopper heeft de winkels bezocht: zijn ze echt klantvriendelijk en zien de winkels er tiptop uit? Drie winkels zijn genomineerd en daarmee in de race voor de felbegeerde Mercur. In willekeurige volgorde zijn dit: Bruna Gorinchem, Primera Kerkrade en Kantoorboekhandel D.P. Sanders in Ridderkerk. Eén daarvan staat 15 december op het podium bij de Mercurs 2016!

Jij bent er toch ook bij?
De Mercurs uitreiking komt eraan. Spanning onder de genomineerden: winnen we een Mercur of niet? Wat trek ik aan? Heb je nog iets moois in de kast of ga je eropuit om iets te scoren voor dresscode black tie? Maar als je 15 december over de rode loper van het DeLaMar theater loopt, is het vooral feest. Ontmoetingen met bekenden en nieuwe kennismakingen met de crème de la crème van ons vak. Want de Mercurs is onbetwist hét netwerkevenement van de magazinemedia branche. Dus ook als je niet tot de kring van genomineerden behoort, is het een geweldige én leuke kans om met de profs uit het vak bij te praten en te feesten. Dat is ook de reden dat freelancers, net als leden van de MMA, profiteren van een gereduceerde prijs: €98,-, niet-leden van het MMA betalen €150,- (ex BTW). Echt inclusief alles: een walking dinner, een feestelijke uitreiking en een spetterende afterparty met drinks & snacks. Er zijn nog kaarten.

Bestel Kaarten

Deel dit artikel