Magazine Media Café

De kansen en risico’s van Google en Facebook

Het verslag van Magazine Media Café van maandag 19 september 2016 is nu beschikbaar. 

Is distributed content de heilige graal of het paard van Troje? Belangrijke platforms met veel gebruikers zetten de deur wijd open voor uitgevers om daar hun content te publiceren. Maar ondergraaf je door je content te distribueren via de platforms van derden niet tegelijkertijd je eigen concurrentiepositie als magazine?

Sprekers Carolien Vader (Bladendokter.nl), Xavier van Leeuwe (NRC Media), Lara Ankersmit (NOS), Gonnie Spijkstra (content- en social strateeg), Pieter Elshout (De Groene Amsterdammer) & Guido Sanders (VMB Press) deelden hun ‘pro’s & con’s’ van distributed content.

Het verslag is aangevuld met foto’s en videoquotes van de sprekers.

Verslag Magazine Media Café

Deel dit artikel