Mercurs jury 2016

Franska Stuy juryvoorzitter Mercurs 2016

De jury voor de 19e Mercurs is samengesteld. Franska Stuy (hoofdredacteur franska.nl / media- & brand-building advisor) is benoemd tot voorzitter. De andere zes leden van de jury zijn: Perre van den Brink (head of content/creative director VICE & managing director Tratlehner); Swan Lian Kwee (art director Swan Design); Thijs Muller (CEO Havas Media); Dolf Rogmans (uitgever/hoofdredacteur Villamedia); Carolien Vader (eigenaar Bladendokter.nl) en Frank Volmer (directeur Ster). Vaste secretaris van de jury is Harriët Schrier (Directeur MMA), die de juryprocedure bewaakt.

Mercurs 2016

Volgende maand gaat de jury zich buigen over de inzendingen van tien categorieën: de nieuwe Mercur Mediamerk van het Jaar; Magazine, Lancering, Artdirection, Hoofdredacteur, Reportage, Marketingactie en Merkinnovatie van het Jaar. Tevens kiezen ze voor het tweede jaar de Mercur BeLOFte van het Jaar, voor een uitzonderlijk talent en de prestigieuze oeuvreprijs Mercur d’Or/LOF Prijs. Voor de elfde categorie, de Betapress Mercur Tijdschriftretailer van het Jaar, organiseert Betapress een publieksstemming.

Cases voor de Mercurs 2016 kunnen nog worden ingezonden tot en met 23 september 2016, criteria en inschrijfformulieren staan op mercurs.nl.

De nominaties worden 28 oktober bekend gemaakt, 15 december is de uitreiking in het Amsterdamse DeLaMar theater, met als thema ‘Ode aan de Makers’.

 

Deel dit artikel