Jildou

MERCURS 2016: Ode aan de kampioen

Jildou in de hoofdrol.

Met negen stuks zijn ze bij LINDA. kampioen: bijna alle Mercurs hebben ze al gewonnen. Voor hoofdredacteur Jildou van der Bijl zijn er twee heel dierbaar, en daar vertelt ze over in deze Mercur-clip. Een kijkje achter de schermen bij een van de succesvolste Magazine Media Merken van ons land, waar het bruist van de nieuwe ideeën en waar ze heel druk zijn om het beste werk in te zenden voor de Mercurs.

OOK EEN MERCUR WINNEN?

DEADLINE 23 SEPTEMBER!
Een gaaf gezicht: de ‘kudde’ Mercurbeeldjes op de redactieburelen bij LINDA. Bij Libelle staan er al zeven, Quote heeft er zes en Vrij Nederland vijf. Mercurs sparen is net zo leuk als de eerste winnen. Dus stuur je case snel in, want de deadline van 23 september nadert! MERCURS.NL

Deel dit artikel