Mercurs 2016

Thema Mercurs 2016: ‘Ode aan de Makers’

Het thema voor de Mercurs 2016 is ‘Ode aan de Makers’. In de communicatie tot aan de uitreiking en natuurlijk op de avond zelf, geven we de makers het podium dat ze verdienen. En ‘makers’ nemen we ruim: de beste mensen die de magazine media branche máken, zetten we in de spotlights!

Save the date: 15 december uitreiking De Mercurs

Zet 15 december vast in je balboekje: op een toplocatie in Amsterdam organiseren we de uitreiking van de Mercurs 2016. Er wordt nu al hard gewerkt om van hét feest voor het vak, een onvergetelijke avond te maken.

Mercurs 2016 bijna live!

Iets meer dan een maand te gaan: 15 augustus start de inschrijving voor de Mercurs 2016! Zend je beste werk van het afgelopen jaar in, en maak kans op een felbegeerde Mercur. We verwachten een rijke oogst aan inzendingen, want er gebeurt veel in de magazine media branche. Houd de volgende Update en onze social media in de gaten, voor meer nieuws over de categorieën die voor dit jaar verder zijn aangescherpt. Vrijdag 23 september is de onverbiddelijke deadline.

Deel dit artikel