MMA vuurwerk

Nieuwe website Magazine Media Associatie (MMA) is live!

Vandaag lanceren wij onze geheel vernieuwde Magazine Media Associatie website. De site heeft een volledige make-over gekregen, met een frisse lay-out en veel nieuwe functionaliteiten.

De website brengt onze leden het laatste nieuws uit de branchevereniging. Daarnaast zijn er facts & figures te vinden met overzichtelijke grafieken, onderzoeken en (kant-en-klare) presentaties. De activiteiten van o.a. het MMA Kennisplatform en alle overige educatieve activiteiten en congressen zijn gemakkelijk in de agenda terug te vinden. Ook ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving worden nauwlettend in de gaten gehouden. Zo zijn de leden te allen tijde op de hoogte. Nieuws, lanceringen, specials en andere berichten over de magazinemerken van zowel onze leden, als niet leden, zijn op een overzichtelijke timeline terug te vinden.

MMA vuurwerk

Uiteraard hebben de leden ook een prominente plek gekregen. Voor iedere aangesloten uitgeverij is er een algemene bedrijfspagina aangemaakt met adresgegevens en op de markt gebrachte magazine merken. Voor al deze magazine mediamerken is er een eigen ‘profielpagina’ gemaakt die o.a. bestaat uit logo, cover van het blad, doorlink naar social media en website, social feeds en facebook evenementen. Hierdoor is een handig overzicht ontstaan van alle aangesloten titels/mediamerken.

We nodigen je van harte uit om rond te kijken op de nieuwe website en zijn uiteraard zeer benieuwd naar je reactie!

Contact met MMA Secretariaat

Deel dit artikel