Het verslag van Magazine Media Café is nu beschikbaar!

Deze editie van Magazine Media Café stond in het teken van ‘Het nieuwe adverteren: de consument centraal’.

Presentator Theo Eijspaart bevroeg Willem-Albert Bol, marketingmanager advertising bij de Persgroep, over zijn visie op het nieuwe adverteren. Anne Marije de Vries Lentsch, hoofdredacteur van Hearst-titel Cosmopolitan, vertelde over partnerships en branded content. Oprichter en CEO Diederick Ubels van MobPro over hoe om te gaan met skippable ads en ad-blockers en Sophie Croonen, manager Product & Development bij Sanoma over ‘Sanoma Account’: een single sign on ofwel ‘opt-in’ voor alle online platformen binnen het mediabedrijf.

Het verslag is aangevuld met foto’s en videoquotes van de sprekers.

Bekijk het verslag

Magazine Media Café is een initiatief van de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP), waarin de Magazine Media Associatie (MMA), NVJ Academy en FLA zijn vertegenwoordigd.

Deel dit artikel