Flow sluit contract met Amerikaanse boekenuitgever

Het Nederlandse tijdschrift Flow heeft een contract getekend met de Amerikaanse uitgeverij Workman Publishing voor de publicatie van diverse boeken en kalenders op de Engelstalige markt. De Flow-producten verschijnen in 84 landen waaronder de Verenigde Staten, Canada, Australië, Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland. Het contract vormt het startpunt voor een meerjarige samenwerking waarbij jaarlijks nieuwe Flow-producten in Engelstalige landen worden gelanceerd. Vanaf voorjaar 2017 liggen de eerste producten in de winkel. Het contract met Workman Publishing sluit aan in een indrukwekkende rij van eerder behaalde buitenlandse successen. Afgelopen jaren werden een Engelstalige, Duitse en Franse editie van het tijdschrift gelanceerd. De oplages van al deze edities ontwikkelen zich in een stijgende lijn, een bijzondere prestatie in een markt waar veel tijdschriften kampen met dalende oplages. Ook won Flow diverse prijzen in binnen- en buitenland, waaronder een Mercur voor Lancering van het Jaar (2009), een Mercur voor Tijdschrift van het Jaar (2014), een LeadAward in Duitsland en vorige maand in Frankrijk de Innovation Award. Workman Publishing Company (New York) is opgericht in 1968. Het is een onafhankelijke uitgeverij van boeken en kalenders voor volwassenen en jongeren. De uitgeverij staat bekend om zijn innovatieve producten en werkwijze. Workman Publishing Company verkoopt de Flow-producten in 84 verschillende landen.

Deel dit artikel