Magazine Media Café

Het verslag van Magazine Media Café is nu beschikbaar!

Deze editie van Magazine Media Café stond in het teken van de verleidingen van video.

Presentator Theo Eijspaart bevroeg Muriel Oonincx en Claudia Straatmans naar hun nog tamelijk prille ervaringen met online video. Hester Westerhof gaf een presentatie over de online videostrategie van Sanoma|SBS. Jurian van der Meer liet voorbeelden zien van commerciële toepassingen van online video. Gert-Jaap Hoekman deelde de ervaringen van NU.nl met het live inzetten van videoreporters en Anne Marie Hazenberg demonstreerde tenslotte hoe je simpel én professioneel video kunt produceren.

Het verslag is aangevuld met foto’s en videoquotes van de sprekers!

Bekijk het verslag

Magazine Media Café is een initiatief van de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP), waarin de Magazine Media Associatie (MMA), NVJ Academy en FLA zijn vertegenwoordigd.

Deel dit artikel