Adres FiftyTwoDegrees
Jonkerbosplein 52
1013 BC AMSTERDAM
Telefoon +31 (0)85 2250 500
E-mail klantenservice@fnl.nl
Website www.fnlmedia.nl

Over F&L Media

Bij F&L Media werken 40 makers van mooie content, gelovers in kwaliteit en liefhebbers van magazines. 25 jaar geleden begon F&L Media als uitgever van publiekstijdschriften. De kennis en ervaring die zij de afgelopen decennia hebben opgebouwd, zetten ze tegenwoordig breed in. Natuurlijk zijn er nog de papieren magazines. Maar er is meer: ze bereiken bestaande en nieuwe lezers ook via diverse websites, nieuwsbrieven en social media-kanalen. Als geen ander weten ze hoe een boodschap goed en duurzaam kan worden overgebracht.

Alles over Geschiedenis

Over Alles over Geschiedenis

De markt voor geschiedenis is sterker dan ooit. De afgelopen jaren is het aantal mainstream films en tv-series met een historische setting flink gegroeid. Wereldwijd zijn mensen verliefd geworden op geschiedenis via bewegend beeld en boeken. Alles over Geschiedenis is het meest visueel aantrekkelijke en toegankelijke geschiedenistijdschrift op de markt. Het spreekt een brede doelgroep aan middels diepgravende, maar onderhoudende artikelen ondersteund door fantastische foto’s, infographics en illustraties. Met een brede selectie aan thema’s, die op zowel nationaal als internationaal niveau relevant zijn, wordt geschiedenis leuk voor het hele gezin.

Magazine

Website

Social


Merken

Auto Review

Over Auto Review

Kwaliteit en vermaak: dat zijn de twee kernwoorden voor Auto Review. De uitgebreide vergelijkende tests geven een actueel en betrouwbaar beeld van wat er op het gebied van auto’s te koop is. Mocht je niet op zoek zijn naar een auto, zorgt de manier van schrijven ervoor dat de artikelen ook bijzonder lezenswaardig zijn. Auto Review staat bomvol tests, reportages en rij-impressies en vormt de basis van de kennis van autoliefhebbers die voor hun omgeving optreden als belangrijke influencers. De redacteuren van Auto Review verzorgen bovendien de populaire website Autowereld.com van het laatste nieuws.

De internationale tests worden aangevuld met reportages en rij-impressies door het Auto Review-redactieteam. De ervaring bij de productie van deze artikelen, biedt vele mogelijkheden voor klanten.

Magazine

Website


Merken

CHIP FOTO Magazine

Over CHIP FOTO Magazine

CHIP FOTO magazine staat boordevol nieuws, mooie fotografie, praktijktips, tests van de nieuwste camera’s, hardware en software, reportages en interviews met professionele fotografen. De nieuwste digitale technieken geven de beginnende en gevorderde hobbyfotograaf ongekende mogelijkheden. De combinatie van inspiratie en informatie is uniek. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert de lezer het beste uit zijn of haar camera te halen. Inspiratie en kennisoverdracht worden gecombineerd in een handig magazine.

De vaste redacteuren van CHIP FOTO magazine testen met regelmaat nieuwe camera’s en accessoires voor de Nederlandse markt.

Magazine

Website


Merken

Classic Cars

Over Classic Cars

Classic Cars is een must-have voor de liefhebber van klassieke auto’s. Het magazine is een uitgave van Auto Review. Elke editie brengt het blad reportages, vergelijkende tests en aankoopadvies over auto’s uit het verleden. Ook komen de visionaire makers en ingenieurs achter deze auto’s aan bod. Van de legendarische Fiat 500 tot de Chevrolet Impala, van de VW Kever tot de Porsche 911 en van de 2CV tot de Citroen DS. Kortom, al het moois uit het verleden.

Het redactieteam van Classic Cars verzorgt maandelijks een artikel in de rubriek Oud & Nieuw waarin een klassieker wordt vergeleken met zijn moderne opvolger. Deze rubriek biedt autofabrikanten een prachtige mogelijkheid om de Heritage van hun merk naar het heden te brengen.

Magazine

Website


Merken

C'T Magazine

Over C'T Magazine

C’t is al meer dan 20 jaar de autoriteit op gebied van IT. De doelgroep bestaat uit ervaren (professionele) computergebruikers, die c’t voor zowel zakelijke als privé-beslissingen raadpleegt. Met het laatste computernieuws, nieuwe technologieën, uitgebreide tests en workshops biedt c’t een grote groep koopkrachtige en hoogopgeleide consumenten de juiste informatie om optimaal rendement te halen uit hun apparatuur en software.

Het team van schrijvers van c’t bewerkt de internationale tests voor de Nederlandse markt, maar is ook in staat tests en reviews autonoom uit te voeren. Zo kunnen producten naar wens in de redactiemix opgenomen worden.

Magazine

Website

Social


Merken

Foodies

Over Foodies

Foodies-lezers willen alles weten over eten en de bereiding ervan. Het magazine en de site staan vol met reportages, nieuwtjes, interviews en recepten. Bij foodies staan smaak, authenticiteit en pure ingrediënten centraal. Foodies richt zich op mensen met een passie voor koken, die houden van koken en tafelen met vrienden en familie.

Het foodies-team produceert een groot deel van de recepten zelf. Receptontwikkeling, productie en fotografie zijn in eigen handen. Dit biedt tal van mogelijkheden voor partners.

Magazine

Website


Merken

Gardeners’ World

Over Gardeners’ World

Gardeners’ World is voor de lezer die van tuinieren houdt en de handen uit de mouwen steekt. In dit prachtige tijdschrift staat het seizoen centraal en wordt er maandelijks aandacht gegeven aan wat de lezer in deze periode met zijn of haar tuin kan doen. Dit wordt allemaal uitgelegd door de bekende Gardeners’ World-gezichten als Monty Don, Carol Klein, Joe Swift en anderen die je ook in de gelijknamige BBC tv-serie ziet.

De samenwerking met de BBC zorgt voor een bijzonder betrouwbaar beeld en een zeer vaste aanhang voor dit relatief nieuwe magazine.

Magazine

Website

Social


Merken

GTST Magazine

Over GTST Magazine

Samen met EndemolShine, RTL en de acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden maakt F&L Media elk jaar het GTST Magazine. Het superdikke magazine is de hele zomer verkrijgbaar in de vakhandel en in de supermarkt. De versie van 2019 zal voor het eerst ook in boekvorm verkrijgbaar zijn.

Het GTST zomermagazine wordt jaarlijks gemaakt door F&L-redacteuren in samenwerking met de voltallige cast van Goede Tijden, Slechte Tijden. Los van de standaard mogelijkheden voor het magazine, is het mogelijk samenwerkingen met de acteurs aan te gaan om producten te promoten.

Magazine

Website


Merken

iCreate

Over iCreate

De basis van het magazine en de website wordt gevormd door praktische workshops en tips. Deze worden aangevuld met uitgebreide features waarin Apple’s nieuwste producten worden voorgesteld en Apple-nieuws. Ook lifestyle, accessoires, gadgets en apps zijn niet weg te denken. Door de unieke combinatie van kennisoverdracht en lifestyle is iCreate een magazine dat gezien mag worden op de salontafel, maar vooral wordt gebruikt op het bureaublad. Naast de sterke site en de reguliere edities brengt de redactie ook speciale uitgaves uit, waarbij het doel is de Apple-gebruiker meer uit zijn of haar Apple-product te laten halen dan hij of zij ooit had verwacht.

iCreate wordt volledig geproduceerd door het Nederlandse team van testers en redacteuren. Zodoende is het eenvoudig om producten naar wens op te nemen in de artikelmix van het magazine en op de website.

Magazine

Website

Social


Merken

Koken & Genieten

Over Koken & Genieten

Het magazine koken & genieten biedt gevarieerde recepten voor iedere dag. Om makkelijk en snel een voedzame maaltijd op tafel te zetten. Zonder moeilijke boodschappen en altijd vertrouwd lekker. De vaste rubrieken van het magazine bestaan uit gezonde en snelle recepten, maaltijden voor iedere dag zonder pakjes en zakjes, koken met verse ingrediënten uit het seizoen, kookprojecten voor in het weekend of als je gasten hebt en taarten voor feestelijke gelegenheden. Koken & genieten biedt bovendien handige kooktips en praktische menusuggesties met tijdsplanning. Zodat iedereen elke dag met plezier in de keuken kan staan.

Het kookteam van F&L Media produceert maandelijks volledige recepten/menu’s. Dit biedt tal van mogelijkheden voor partners en klanten.

Magazine

Website

Social


Merken