Mag Inspiration Day 2020

Kom vrijdag 6 maart naar de bruisende startup-broedplaats B.Amsterdam voor de tweede editie van Mag lnspiration Day voor your shot of creativity!

Magazinemakers worden tijdens Mag Inspiration Day bijgepraat over de nieuwste mediatrends en kunnen zich laten inspireren door buitenlandse topsprekers, zoals hoofdredacteuren Farah Storr (ELLE UK) en Christoph Amend (Zeit Magazin). Jeremy Leslie (magCulture) zal het publiek bijpraten over magazinedesign. Media trendwatcher Juan Señor opent de dag met een overzicht van de laatste trends in magazinemedia wereldwijd.

Ook het Nederlandse medialandschap komt aan bod. Onder meer Madeleijn van den Nieuwenhuizen (Zeikschrift) en Coverjunkie/Mercur d’Or winnaar 2019 Jaap Biemans maken hun opwachting. Docent creatief denken Marcel Stolk geeft een korte training ‘Brainstormen in je eentje’. Dagvoorzitter is Floor Cornelisse en NRC-columniste Japke-d. Bouma sluit de dag af met een vrolijk optreden.

Meer weten en tickets kopen? Kijk hier!

Praktische informatie

Datum

Vrijdag 6 maart 2020

Locatie

B.Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH Amsterdam

Tijd

dagvullend programma, inclusief borrel

Toegangsprijs

de (early bird!) toegangsprijs is € 50,- voor leden van de MMA of NVJ en € 95,- voor niet-leden. Na 3 februari a.s. is de toegangsprijs € 75,- voor leden en € 125,- voor niet-leden. De genoemde toegangsprijzen zijn exclusief btw. De lunch en borrel zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Tickets

Deze zijn te koop via de ticketshop.

Website

www.maginspirationday.com

Mag Inspiration Day 2020 is een gezamenlijk initiatief van:

Deel dit artikel