Magazine Media Café

Magazine Media Café

Met deze editie ‘Het antwoord op Google en Facebook’.

De groei in de advertentiemarkt wordt volledig opgeslokt door de twee online giganten Google en Facebook. Hoe kun je als magazine-uitgever toch een ‘fair share’ van de mediabestedingen naar je toe trekken? Wij geven je praktijkvoorbeelden van hoe je dat het beste kunt aanpakken; door álles te weten van jouw lezers, door social influencers in te zetten en door jouw contentexpertise ten dienste te stellen van advertisers. Met bijdragen van Berry Punt (Nielsen), Dennis Hoogervorst (Sanoma), Anne Marije de Vries Lentsch en/of Marscha Krouwel (Hearst) en Arne Mosselman (Helden), plus (op video) Marc Stubbé (CMR) en Rickard Lawson (Strossle).Locatie

De bijeenkomsten worden gehouden in ‘De Balie’ te Amsterdam. Magazine Media Café is een initiatief van de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP), waarin de MMA, NVJ Academy en FLA zijn vertegenwoordigd.

Meld je gratis aan!
De toegang is gratis, maar aanmelding via het online formulier is verplicht. Je bent welkom vanaf 15:30 (inloop zaal). Het programma duurt tot 17:30. Daarna biedt de COP (Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften) je een borrel aan.

Meer info & aanmelden

Deel dit artikel