Inschrijving tiende Masterclass Digitale Denkweg geopend

Speciaal voor ervaren redactionele professionals organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP) voor de tiende keer de Masterclass Digitale Denkweg.

De Masterclass Digitale Denkweg vindt plaats op donderdag 28 en vrijdag 29 november en is speciaal ontwikkeld voor (freelance) tekst- en beeldredacteuren van publieks-, opinie- en omroepbladen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma

Doel van het intensieve tweedaagse programma: het enthousiasme en de kennis vergroten van printredacteuren voor het multimediale denken en handelen. Aan de hand van inspirerende presentaties, praktische opdrachten en cases uit de dagelijkse praktijk word je getraind in digitaal denken. Zo is er aandacht voor inzet van social media, produceren van digitale content en succesvolle initiatieven.

Voorwaarden gratis deelname

De inschrijving voor de Masterclass Digitale Denkweg staat open voor tekst- en beeldredacteuren die werkzaam zijn voor een consumentenmagazine (in vaste dienst of freelance), maar van wie een multimediale inzet wordt verwacht. Het is niet mogelijk om voor slechts één van de twee dagen in te schrijven. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen het inschrijfformulier invullen op http://www.bladenmaken.org.

De inschrijving sluit dinsdag 23 oktober. De selectie van de maximaal 20 deelnemers geschiedt door de COP. Begin november ontvangen alle inschrijvers bericht of zij tot de gelukkige deelnemers behoren.

In de COP zijn NVJ Academy, Magazine Media Associatie en de Freelancers Associatie vertegenwoordigd.

Deel dit artikel