Inschrijving Expeditie Bladenmaken geopend

Speciaal voor redactionele professionals organiseert de COP (Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften) van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september voor de allerlaatste keer de Expeditie Bladenmaken!

Het programma is speciaal ontwikkeld voor (freelance) redacteuren van publieks, opinie- en omroepbladen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Geef je snel op!

Iedere dag een ander thema

Deelnemers aan Expeditie Bladenmaken krijgen de kans hun redactionele talenten te ontdekken in vijf intensieve workshopdagen. Elke dag liggen de ontmoetingen en activiteiten in het verlengde van een specifiek thema. Centraal staan het denken in extensies, het stimuleren van creativiteit en het delen van kennis en ervaring met deskundigen en kopstukken uit het vak. Meer info over het programma vind je op https://bladenmaken.org/expeditie-bladenmaken.


Voorwaarden gratis deelname

De inschrijving van de Expeditie Bladenmaken staat open voor redacteuren die werkzaam zijn voor publieks- en opinietijdschriften, omroepbladen en sponsored magazines. De deelnemers hebben in die hoedanigheid minimaal 2 en maximaal 5 jaar ervaring (vaste dienst of freelance). Het programma biedt plaats aan maximaal 20 deelnemers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen hier het inschrijfformulier invullen. De inschrijving sluit 18 augustus 2019. De selectie van de deelnemers geschiedt door de COP. Eind augustus 2019 ontvangen alle inschrijvers per e-mailbericht of ze tot de gelukkige deelnemers behoren.

In de COP zijn NVJ Academy, Magazine Media Associatie en de Freelancers Associatie vertegenwoordigd.

Deel dit artikel