MMA Crossmedia Business Booster

Donderdag 8 maart a.s. organiseert de Magazine Media Associatie (MMA) exclusief voor haar leden de Crossmedia Business Booster in VondelCS.

Het is een van de buzz-words van de afgelopen jaren: crossmedia. Wat is het precies en hoe kunnen publishers meer crossmedia concepten verkopen? MMA nodigt haar leden van harte uit voor de MMA Crossmedia Business Booster: een exclusieve bijeenkomst waar MMA-leden antwoord krijgen op deze vragen.

Mediabureaus en adverteerders hebben hun mening gegeven over crossmediale B2B concepten van uitgevers. Dit onderzoek is door Station10 uitgevoerd in opdracht van de Magazine Media Associatie (MMA). Waar zijn zij naar op zoek, welke voorwaarden zijn er voor succes en wat kun je als magazine media exploitant doen om je omzet te verhogen?

Tijdens de Crossmedia Business Booster deelt Station10 de resultaten van het onderzoek en gaat in gesprek met Jos van den Bergh, marketing manager Renault. Jos heeft veel ervaring met crossmediale concepten en partnerships met diverse mediabedrijven. Hij deelt graag zijn visie en ervaringen met de zaal.

MAarten Toet & Carolien de Rooi_MMA website

Maarten Toet heeft ruim 25 jaar ervaring in marketing, sales, business development en algemeen management bij zowel start-ups als multinationals. Carolien de Rooi heeft meer dan 20 jaar ervaring in (digitale) media, marketing en advertising. Gespecialiseerd in crossmedia en 360 graden marketingcommunicatie. Station10 is gespecialiseerd in het kraken van mediavraagstukken. Al 15 jaar werken zij voor de belangrijkste mediabedrijven en bedrijven die media inzetten. Van strategie tot implementatie.

Hoe is jouw kennis?
Wij zijn ook benieuwd naar jouw kennis en visie over crossmedia. We willen je daarom vragen om vier multiple-choice vragen hierover te beantwoorden. Klik hier om mee te doen. Uiteraard worden deze vragen nader besproken op 8 maart.

Praktische informatie

Datum:

donderdag 8 maart 2018

Aanmelden:

klik hier. Let op: exclusief voor MMA leden.

Aanvang:

15.30 uur inloop, 16.00 uur start programma

Locatie:

VondelCS, Vondelpark 3, 1071 AA Amsterdam

Parkeren:

Q-Park Byzantium

Tijd:

ca. 2,5 uur inclusief borrel

Deel dit artikel