Inzenden Mercurs 2019 geopend!

Magazinemakers kunnen weer inzenden om mee te dingen naar de Mercurs 2019 van de Magazine Media Associatie (MMA).

Voor negen categorieën kan worden ingezonden: van originele covers en populaire events tot jonge talenten en succesvolle hoofdredacteuren. Zowel print als online only magazinemerken komen in aanmerking voor de toekenning van een prijs. Voor magazinemakers is er niets mooiers dan het winnen van een Mercur!

Nieuwe Mercurs: Event & Marketinginnovatie

De Mercur Event van het Jaar is een nieuwe categorie: zowel grootschalige als kleinschalige events (eendaags of meerdaags, in- of outdoor, offline of online) kunnen meedingen naar een Mercur. Want welk magazinemerk versterkt tegenwoordig niet de band met de doelgroep via een event?

Voor het vergroten van het bereik van een magazinemerk worden innovatieve marketingactiviteiten ingezet, waarbij de technische mogelijkheden en de inzet van data analyses centraal staan. Ook hiervoor kan nu het felbegeerde beeldje worden verdiend in de categorie Mercur Marketinginnovatie van het Jaar!

Negen categorieën

Heeft jouw magazinemerk een bijzondere prestatie verricht? De negen categorieën waarvoor vanaf vandaag kan worden ingezonden zijn:

Let op: inzenden is mogelijk tot en met woensdag 2 oktober 2019.

Save the dates

2 oktober – deadline inzenden
8 november – bekendmaking nominaties
12 december – uitreiking Mercurs 2019

Meer informatie & inschrijven

Deel dit artikel