THE DAY AFTER MERCURS 2018

Hét vakfeest van het jaar, de Mercurs uitreiking in het DeLaMar Theater, kun je nog een keer bekijken. De video’s van alle negen Mercurs-winnaars, de compilatie van de geweldige avond én alle foto’s van de ontvangst, de uitreiking, de spetterende afterparty en natuurlijk de perswand, staan nu online. Met dank aan Zilveren Sponsor VS&P, die dit al voor de zesde keer aanbiedt.

Mercurs Magazine Online

De verhalen van álle 38 genomineerden (en dus ook de negen winnaars) staan in vol ornaat in het complete juryverslag ‘Mercurs magazine 2018’ op mercurs.nl. Met dank aan Gouden Sponsor Circle Media Group, die voor de vierde keer het prachtige drukwerk aanbood.

Wil je liever een gedrukt exemplaar? Vraag er een aan via info@mercurs.nl. Uiteraard zolang de voorraad strekt!

NEGEN MERCURS UITGEREIKT

Quest is gisterenavond winnaar geworden van de Mercur Magazinemerk van het Jaar, Jossine Modderman (LINDA.nl) is de Hoofdredacteur van het Jaar en het wereldmerk Flow (Sanoma Media) winnaar oeuvreprijs Mercur d’Or/LOF-Prijs voor Magazines.

Tijdens de 21e uitreiking van de Mercurs In het DeLaMar Theater in Amsterdam, op 13 december, werden negen Mercurs uitgereikt, dé vakprijzen in de magazine mediabranche. Nieuw dit jaar zijn de PostNL Mercur Partnership van het Jaar (‘Oh Baby’, &C en ETOS) en de Aldipress Mercur Introductie van het Jaar (Donald Duck voor blinde kinderen).

WINNAARS MERCURS 2018

Mercur Magazinemerk van het Jaar:

Quest / Hearst Netherlands

Circle Media Group Mercur Hoofdredacteur van het Jaar:

Jossine Modderman / LINDA.nieuws.nl, LINDA.tv / Mood for Magazines

Mercur d’Or/LOF-Prijs voor Magazines:

Flow / Sanoma Media

PostNL Mercur Partnership van het Jaar:

&C en ETOS / Oh Baby / &C Media en ETOS

Aldipress Mercur Introductie van het Jaar:

Donald Duck voor blinde kinderen / Donald Duck Weekblad / Sanoma Media

Mercur Reportage van het Jaar:

Vrij Nederland / Picture Perfect / WPG Media

Mercur Cover van het Jaar:

Volkskrant Magazine Design-nummer / De Persgroep

Mercur Artdirection van het Jaar:

Esquire / Hearst Netherlands

Mercur Belofte van het Jaar:

Onno den Hollander / Quote / Hearst Netherlands

Meer info op mercurs.nl

Deel dit artikel