MERCURS-UITREIKING IN ZICHT!

Hangt je feestkleding al klaar? En zijn de tickets besteld? Want het is nog maar een week tot de uitreiking van de Mercurs.

13 december a.s. rollen we de loper uit en word je vanaf 20:00 uur vorstelijk ontvangen in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Hét vakfeest van het jaar is een geweldige avond, ook als je niet genomineerd bent. Presentator Jan Versteegh verzorgt de spetterende presentatie en ook de uitbundige afterparty is geheel verzorgd met muziek, hapjes en drankjes. De dresscode is Black Tie. De laatste kaarten (all-inclusive) zijn nu te bestellen. Een toegangskaart is voor MMA-leden en voor freelancers € 98, voor niet-MMA-leden is dat € 150.

Bestel kaarten

Praktische informatie

Datum Donderdag 13 december 2018
Locatie DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Parkeren Q-park Europarking (32% korting voor Mercurs-gasten, kortingsbon verkrijgbaar bij garderobe DeLaMar) en Q-park Byzantium www.q-park.nl.
Programma 20:00 ontvangst met drinks & bites
20:45 start uitreiking Mercurs
01:00 einde afterparty
Tickets Toegangskaarten zijn eenvoudig online te bestellen. De toegangsprijs voor MMA-leden is €98, voor niet-MMA-leden is dat €150. Freelancers kunnen gebruik maken van het MMA-ledentarief. Ticketprijzen zijn exclusief 21% BTW en administratiekosten.
Website www.mercurs.nl

Deel dit artikel