Mag Inspiration Day

Nagenieten van de Mag Inspiration Day!

Vrijdag 2 november vond de Mag Inspiration Day plaats in de bruisende startup-broedplaats B.Amsterdam. Zo’n driehonderd enthousiaste bladenmakers hebben genoten van topsprekers uit binnen- en buitenland.

Carla Buzasi, media trendwatcher en voormalig hoofdredacteur van The Huffington Post UK, opende de dag met een inspirerende presentatie over de rooskleurige toekomst voor ons prachtige medium – een fijne binnenkomer!

Daarna volgde in hoog tempo de ene na de andere topspreker. Onderwerpen als podcasten en vloggen, personal branding voor freelancers, het belang van print, cover design, integer omgaan met branded content, succesvolle online brands, scherp leren zijn op denkfouten, en last but not least het belang van kwaliteitscontent – het kon niet op.

Na zoveel fantastische inhoudelijke sessies – met als afsluiting keynote speaker Adam Moss, hoofdredacteur van New York Magazine – sloot standup comedian Arnout van den Bossche de dag luchtig af met een heerlijke analyse van het alledaagse kantoorleven.

Naast heel veel mooie inhoud bood Mag Inspiration Day alle gelegenheid tot netwerken, bijpraten, lekker lunchen en tot slot vrolijk borrelen.

Foto’s

Alle foto’s vind je hier!

Presentaties sprekers

De presentaties van de sprekers zijn hier te vinden.

We zijn benieuwd naar jouw mening!

Was jij een van de gelukkige aanwezigen? Dan horen we graag jouw feedback. De korte enquete vind je hier.

Deel dit artikel