Save the date: MMA INSPIRATIEREIS HELSINKI

Als onderdeel van het beleid van de Magazine Media Associatie (MMA) om haar leden inspiratie te bieden bij de dagelijkse bedrijfsvoering zal van woensdag 18 september t/m vrijdag 20 september 2019 een inspiratiereis voor mediaprofessionals naar Helsinki worden georganiseerd.

Vertrek: woensdag 18 september 14.00 uur, retour: vrijdag 20 september 19.45 uur. De reis wordt in samenwerking met Martijn Kole en George Freriks georganiseerd en begeleid. Zij hebben al ruim 18 jaar ervaring in het organiseren van business trips naar vele landen.

Deze leerzame reis gaat langs een aantal betekenisvolle Finse ondernemingen. Op zowel formele als informele wijze wordt kennis gemaakt met de Finse mediamarkt. Op het programma staan onder andere een bedrijfsbezoek aan Sanoma Corporation en Alma Media, deze laatste uitgeverij is de nummer twee op de Finse mediamarkt. Thema’s als digitale transformatie, ontwikkelingen op de advertentiemarkt en data zijn volop in beweging in Finland, dit maakt Helsinki tot een boeiende en zeer leerzame bestemming. Pitches van startups en bedrijven op het gebied van AI en data zijn ook onderdeel van het programma. Tevens zal gezamenlijk een ijshockeywedstrijd worden bezocht. Kortom, een reis waarop veel zal worden ontdekt, besproken en beleefd!

Het verblijf in Helsinki zal volledig verzorgd door MMA worden aangeboden voor € 1.750,- (bedrijfsbezoeken, entertainment, hotel, lunches/diners). De vliegreis is daarbij niet inbegrepen.

Noteer de data alvast in je agenda en meld je via onderstaande link aan voor meer informatie.

Meer informatie

Praktische informatie

Datum:

woensdag 18 t/m vrijdag 20 september 2019

Bestemming:

Helsinki, Finland

Kosten:

€ 1.750,- (geheel verzorgd, excl. vliegreis)

Programma:

volgt in later stadium

Minimaal aantal deelnemers:

20 personen

Deel dit artikel