FIPP World Congress 2017_STD

MMA aanbieding voor deelname FIPP World Congress 2017 Londen

Het FIPP World Congress is het grootste en meest prestigieuze tweejaarlijkse magazine media event ter wereld. Het congres vindt plaats van 9 t/m 11 oktober 2017 in de Londense ‘Tobacco Dock’. ‘s Werelds meest toonaangevende media-uitgevers en toeleveranciers komen samen om kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de magazine media industrie.

Met eersteklas sprekers en deskundige panels zal het congresprogramma niet alleen veel bekende medianamen bevatten, maar ook de ultieme mogelijkheid bieden om te netwerken met de ca. 800 aanwezige (internationale) mediaprofessionals. Daarnaast is er een beursvloer met de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van 360 graden magazine media exploitatie.

Speciale aanbieding congresdeelname

Exclusief voor haar leden biedt MMA een bezoek aan het FIPP World Congress 2017 in London aan voor slechts £ 890,00 (exclusief VAT). De normale toegangsprijs bedraagt £ 2.390,00. Naast het bezoek aan het tweedaagse congres is tevens de feestelijke openingsavond op maandagavond 9 oktober bij de prijs inbegrepen. Indien u het congres wilt bezoeken kunt u hiervoor een reservering maken bij het MMA-secretariaat.

Voor hotelovernachtingen biedt de FIPP kortingen bij drie geselecteerde hotels: Doubletree by Hilton Hotel, Novotel London Tower Bridge en CitizenM Hotel Tower of London. FIPP verzorgt het vervoer van deze hotels naar het openingsfeest en de congreslocatie. Meer informatie over de hotels en de hotelboekingsformulieren zijn hier te vinden.

Tabacco Dock

Praktische informatie

Datum maandagavond 9 oktober t/m woensdag 11 oktober 2017
Aanvang volgt t.z.t.
Locatie Tabacco Dock, Tabacco Quay,
Wapping LN, St Katharine & Wapping,
Londen E1W 2SF, Verenigd Koninkrijk
Duur openingsavond en twee congresdagen

Aanmelden bij MMA Secretariaat

Deel dit artikel