MERCURS 2018

MERCURS 2018

Donderdagavond 13 december is het zover: de 21ste feestelijke uitreiking van de Mercurs, dé vakprijzen voor de magazine mediabranche. Er worden negen ‘Oscars’ uitgereikt aan personen of magazinemerken die het afgelopen jaar uitzonderlijk hebben gepresteerd. De avond vindt plaats in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Het thema van de Mercurs is Media in Motion en zet de huidige veranderingen in onze branche volop in de spotlights. Magazine media spelen continu in op de wensen van de consument en de veranderende eisen die adverteerders stellen. Het magazinemerk verschijnt in almaar nieuwe vormen op verschillende platforms. Dit zet ook de Mercurs in beweging, kortom: Media in Motion.

Kaartverkoop Mercurs 2018

De nominaties van de Mercurs zijn bekendgemaakt, verzeker je nú vast van een plaats voor de uitreiking op 13 december en bestel je ticket voor de uitreiking en de afterparty. Een toegangskaart is voor MMA-leden € 98, voor niet-MMA-leden is dat € 150. Freelancers kunnen gebruik maken van het MMA-ledentarief. Ticketprijzen zijn exclusief 21% BTW en administratiekosten.

Praktische informatie

Datum

Donderdag 13 december 2018

Locatie

DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam

Parkeren

Q-park Europarking (32% korting voor Mercurs-gasten, kortingsbon verkrijgbaar bij garderobe DeLaMar) en Q-park Byzantium www.q-park.nl.

Programma

20:00 ontvangst met drinks & bites
20:45 start uitreiking Mercurs
01:00 einde afterparty

Kaartverkoop

Kaarten zijn eenvoudig online te bestellen. De toegangsprijs voor MMA-leden is €98, voor niet-MMA-leden is dat €150. Freelancers kunnen gebruik maken van het MMA-ledentarief. Ticketprijzen zijn exclusief 21% BTW en administratiekosten.

Website

www.mercurs.nl

Deel dit artikel