COP Masterclass Digitale Denkweg 2018

Inschrijving COP Masterclass Digitale Denkweg geopend

Speciaal voor ervaren redactionele professionals organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP) voor de zevende keer de zeer succesvolle Masterclass Digitale Denkweg. 

De Masterclass Digitale Denkweg vindt plaats op donderdag 5 en vrijdag 6 april in Amsterdam en is speciaal ontwikkeld voor (freelance) tekst- en beeldredacteuren van publieks-, opinie- en omroepbladen. Mocht je zelf niet tot de doelgroep behoren, wees dan vrij collega redacteuren op deze inspirerende masterclass te attenderen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

COP Inspirator van Bladenmakers

PROGRAMMA
Doel van het intensieve tweedaagse programma: het enthousiasme en de kennis vergroten van printredacteuren voor het multimediale denken en handelen. Aan de hand van inspirerende presentaties, praktische opdrachten en cases uit de dagelijkse praktijk word je getraind in digitaal denken. Zo is er aandacht voor inzet van social media, produceren van digitale content en succesvolle initiatieven.

VOORWAARDEN GRATIS DEELNAME
De inschrijving voor de Masterclass Digitale Denkweg staat open voor tekst- en beeldredacteuren die werkzaam zijn voor een consumentenmagazine (in vaste dienst of freelance), maar van wie een multimediale inzet wordt verwacht. Het is niet mogelijk om voor slechts één van de twee dagen in te schrijven. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

COP Masterclass Digitale Denkweg 2018INSCHRIJVEN
Belangstellenden kunnen het inschrijfformulier invullen op http://www.bladenmaken.org.

De inschrijving sluit woensdag 28 februari. De selectie van de maximaal 20 deelnemers geschiedt door de COP. Begin maart 2018 ontvangen alle inschrijvers bericht of zij tot de gelukkige deelnemers behoren.

 

 

 

In de COP zijn NVJ Academy, Magazine Media Associatie (MMA) en de Freelancers
Associatie vertegenwoordigd.

Deel dit artikel