Masterclass Digitale Denkweg 2018

De Masterclass Digitale Denkweg vindt plaats op donderdag 29 en vrijdag 30 november en is speciaal ontwikkeld voor (freelance) tekst- en beeldredacteuren van publieks-, opinie- en omroepbladen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma

Doel van het intensieve tweedaagse programma: het enthousiasme en de kennis vergroten van printredacteuren voor het multimediale denken en handelen. Aan de hand van inspirerende presentaties, praktische opdrachten en cases uit de dagelijkse praktijk word je getraind in digitaal denken. Zo is er aandacht voor inzet van social media, produceren van digitale content en succesvolle initiatieven. Meer informatie vind je hier.

Voorwaarden gratis deelname

De inschrijving voor de Masterclass Digitale Denkweg staat open voor tekst- en beeldredacteuren die werkzaam zijn voor een consumentenmagazine (in vaste dienst of freelance), maar van wie een multimediale inzet wordt verwacht. Het is niet mogelijk om voor slechts één van de twee dagen in te schrijven. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen hier het inschrijfformulier downloaden. De inschrijving sluit donderdag 18 oktober. De selectie van de maximaal 20 deelnemers geschiedt door de COP. Begin november 2018 ontvangen alle inschrijvers bericht of zij tot de gelukkige deelnemers behoren.

In de COP zijn NVJ Academy, Magazine Media Associatie (MMA) en de Freelancers Associatie vertegenwoordigd.

Deel dit artikel