Finale MMA Hackathon

Donderdag 17 mei a.s. organiseert de Magazine Media Associatie (MMA) de finale MMA Hackathon.

De Magazine Media Associatie (MMA) organiseert voor de eerste keer een Hackathon*, waarbij multidisciplinair samengestelde teams 48 uur lang werken aan hun beste idee voor het digitale magazine van de toekomst. We nodigen MMA leden van harte uit om de finale van deze hackathon, de eindpresentaties van de proefmodellen aan de vakjury en de genodigden, bij te wonen.

*Een Hackathon bestaat uit workshopachtige activiteiten waarbij in kleine groepjes creatieve oplossingen voor alledaagse problemen worden bedacht én uitgewerkt. Meer informatie over de MMA Hackathon vind je hier.

Het team dat de beste oplossing voor de (vooraf geformuleerde) challenge bedenkt en dit weergaloos weet te presenteren wint € 10.000,00 om het concept verder uit te werken!

De finale vindt plaats bij de gastheer van de MMA Hackathon 2018: New Skool Media

Ben jij MMA lid en wil jij weten hoe het digitale magazine van de toekomst eruit ziet? Laat je dan inspireren door zowel de concepten als de presentaties van de verschillende teams! Na afloop van de grote finale is er een borrel waarin je nader in gesprek kunt gaan met alle teamleden.

Praktische informatie

Datum

donderdag 17 mei 2018

Aanvang

14.30 uur inloop, 15.00 uur start

Locatie

New Skool Media, Spaklerweg 53, Amsterdam

Parkeren

parkeerterrein New Skool Media

Tijd

ca. 2,5 uur inclusief borrel

Aanmelden

Inschrijfformulier
Let op: exclusief voorbehouden aan MMA leden

 

Deel dit artikel