Thumb Expeditie Bladenmaken

Expeditie Bladenmaken

Ook dit jaar organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (18 t/m 22 september 2017) de ‘Expeditie Bladenmaken’: een vijfdaagse (gratis!) cursus voor schrijvende redacteuren en/of freelancers van publiekstijdschriften en online publicaties. 

Tijdens de cursus komen vele collega’s uit ons vak vertellen over hun ervaringen, worden workshops gehouden en ontwikkelen de deelnemers een concept voor een nieuw magazinemerk. De thema’s die dit jaar worden uitgediept zijn ‘360 graden benadering’, ‘visueel verleiden’ en ‘verhalen vertellen is mensenwerk’. Alle deelnemers overnachten vijf dagen in een hotel in Amsterdam.

Voor wie?

De Expeditie Bladenmaken is bedoeld voor (schrijvend) redacteuren bij publieks- en opinietijdschriften, omroepbladen of sponsored magazines met maximaal 5 jaar ervaring. Het programma is zeer afwisselend, wordt gegeven door de grote namen uit het vak en heeft elke dag verrassingen voor je in petto.

Waar?

Je bent vijf aaneengesloten dagen en avonden in touw op verschillende locaties in Amsterdam, waar je in een hotel zal overnachten.

Wat kost het?

Helemaal niets. Wel verwachten we dat je alle dagen en avonden meedoet met maximale inzet.

Inschrijving?

Geïnteresseerd? Op de website van COP vind je meer informatie over de Expeditie Bladenmaken en kun je je gegevens achterlaten zodat je op de hoogte wordt gehouden wanneer de inschrijving voor 2017 geopend is.

Video van een eerdere editie:

Deel dit artikel