Expeditie Bladenmaken 2018

Expeditie Bladenmaken 2018

Ook dit jaar organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften van maandag 24 tot en met vrijdag 28 september de ‘Expeditie Bladenmaken’: een vijfdaagse (gratis!) cursus voor schrijvende redacteuren en/of freelancers van publiekstijdschriften en online publicaties.

De Expeditie Bladenmaken 2018 is speciaal ontwikkeld voor (freelance) redacteuren van publieks, opinie- en omroepbladen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Expeditie Bladenmaken 2018

Scherp je talenten aan

Iedere dag een ander thema

Deelnemers aan Expeditie Bladenmaken krijgen de kans hun redactionele talenten te ontdekken in vijf intensieve workshopdagen. Elke dag liggen de ontmoetingen en activiteiten in het verlengde van een specifiek thema. Centraal staan het denken in extensies, het stimuleren van creativiteit en het delen van kennis en ervaring met deskundigen en kopstukken uit het vak. Meer info over het programma vind je op http://www.bladenmaken.org.

Voorwaarden gratis deelname

De inschrijving van de Expeditie Bladenmaken staat open voor redacteuren die werkzaam zijn voor publieks- en opinietijdschriften, omroepbladen en sponsored magazines. De deelnemers hebben in die hoedanigheid minimaal 2 en maximaal 5 jaar ervaring. Het programma biedt plek aan maximaal 20 deelnemers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen een inschrijfformulier invullen op http://www.bladenmaken.org. De inschrijving sluit 23 augustus 2018. De selectie van de deelnemers geschiedt door de COP, waarin NVJ Academy en Magazine Media Associatie (MMA) en de Freelancers Associatie vertegenwoordigd zijn. Eind augustus 2018 ontvangen alle inschrijvers per e-mail bericht of ze tot de gelukkige deelnemers behoren.

Praktische informatie

Wanneer?

Maandag 24 tot en met vrijdag 28 september.

Voor wie?

Het event is speciaal ontwikkeld voor (freelance) redacteuren van publieks, opinie- en omroepbladen.

Kosten?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven?

Vul het inschrijfformulier in op http://www.bladenmaken.org.

Deel dit artikel