Lunch & Learn

BUNQ: succesvolle innovatie in de conservatieve bankenwereld

Drie keer per jaar organiseert de Magazine Media Associatie (MMA) kleinschalige, exclusieve lunchbijeenkomsten voor haar leden. De lunches bieden de gelegenheid het gesprek aan te gaan met experts van buiten onze branche. Wat kan deze expert jou meegeven om jouw business te verbeteren, inspiratie te bieden en resultaten te laten groeien?

De gastspreker van de sessie is dan Nicola Parrello, gezichtsbepalend software developer bij Bunq Bank. Bunq heeft dit voorjaar de NRC Live Impact Award gewonnen en wordt alom gezien als een zeer innovatieve partij in de financiële wereld.

Nicola zal de MMA leden bijpraten over de succesvolle innovatieve strategie van Bunq in een conservatieve sector, de bankenwereld. Dat levert ongetwijfeld veel inspiratie op voor onze branche, waar het verbinden van de dagelijkse realiteit en innoveren niet alleen noodzakelijk maar ook een hele uitdaging is. Een inspirerende bijeenkomst op alweer een fantastische locatie: het schitterende art déco-pand De Bazel aan de Vijzelstraat in Amsterdam.

MMA lid? Schrijf je snel (gratis) in!

Inschrijfformulier (exclusief voor leden)

Praktische informatie

Locatie

De Bazel Café en Conferentiecentrum

Adres

Vijzelstraat 32, Amsterdam

Deel dit artikel