Ticketshop MERCURS 2018 sluit bijna!

Morgen om 12:00 uur sluit de kaartverkoop voor Mercurs 2018. Je hebt dus nog maar een paar uur de tijd om kaarten te kopen voor hét magazinemedia feest in het DeLaMar Theater morgenavond. Toegangskaarten zijn eenvoudig hier te bestellen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Ontvangst: vanaf 20:00 uur met drinks & bites
Zaaldeuren open: 20:45 uur
Dresscode: black tie
Presentatie: Jan Versteegh
Afterparty: tot 01:00 uur in het DeLaMar Theater, met o.a. DJ Ike So Funny, drinks en de PostNL Cocktailbar
After Afterparty: wil je na 01:00 uur nog verder feesten? Dat kan dit aan de overkant bij MILK (consumpties eigen rekening)
Toegangsbewijs: online toegangsbewijs zal bij de ingang worden gescand
Parkeren: voor de QPark Europarking, Marnixstraat 250, zijn bij de garderobe in het DeLaMar Theater kortingskaarten verkrijgbaar

OP DE KIEK #MERCURS

We rollen letterlijk de loper uit voor onze gasten. En bij zo’n mooi feest in black tie horen natuurlijk fotografen. Voorafgaand aan de uitreiking is er de perswand, voor een herinnering aan de Mercurs 2018. Alle foto’s zijn vrijdagochtend te vinden op thedayaftermercurs.nl, aangeboden door VS&P. Tijdens de afterparty lopen de Polaroidmeisjes rond, van onze Gouden Sponsor Aldipress. Deze foto’s neem je uiteraard meteen mee. Heb je overigens bezwaar tegen foto- en video-opnamen die we mogelijk gebruiken op onze social wall tijdens de uitreiking en op onze social media-kanalen: laat het ons dan weten.

GOODIEBAGS

Na afloop zijn er goodiebags. Natuurlijk is er ook weer het tijdschriftenschap, aangeboden door The Readshop. In de goodiebag zit het juryrapport Mercurs Magazine, de vakbladen Fonk, MarketingTribune en Villamedia en iets lekkers, dat net als het drukwerk van het Mercurs Magazine wordt aangeboden door Circle Media Group.

Mercurs 2018 is een initiatief van Magazine Media Associatie (MMA)

Deel dit artikel