FIPP Insider Amsterdam: presentaties beschikbaar

De presentaties van de sprekers van FIPP Insider Amsterdam zijn nu beschikbaar.

FIPP nodigde leden van de MMA uit voor haar gratis event FIPP Insider dat op woensdag 7 november in Amsterdam plaats vond. FIPP (the network for global media) tourt met haar Insider events door Europa. Na Madrid, Milaan en Parijs was nu Amsterdam aan de beurt. Tijdens het kleinschalige event deelden internationale topsprekers hun kennis en inzichten over de (magazine) media industrie.

FIPP CEO James Hewes trapte het event af met een presentatie over de belangrijkste trends in de magazine media industrie. Jacob Gjørtz van CCI hield een interessante presentatie over het verbeteren van de RCOI, Return on Content Investment. Roland van der spek (VDS Publishers) vertelde in een interview over de succesvolle introductie van Top Gear in Nederland en de ontwikkeling die VDS de afgelopen 15 jaar heeft doorgemaakt, waaronder de recente overname van JFK.

Download hier alle presentaties

Deel dit artikel