JAN VERSTEEGH PRESENTEERT MERCURS 2018

Jan Versteegh presenteert Mercurs 2018

Kaartverkoop Mercurs gestart!

Magazinemerken zijn volop in beweging. Donderdagavond 13 december 2018 viert de branche de veelzijdigheid van magazinemerken tijdens de 21e feestelijke uitreiking van de Mercurs, dé vakprijzen voor de magazine media. Er zullen negen ‘Oscars’ voor personen en magazinemerken, die in het afgelopen jaar uitzonderlijk hebben gepresteerd, worden uitgereikt. De avond vindt plaats in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Host van de avond is multitalent Jan Versteegh. De presentator en zanger – nu nog bij BNNVARA – gaat met ingang van 2019 diverse programma’s bij Talpa presenteren, maar eerst de Mercurs!

Het thema van de Mercurs is Media in Motion en zet de huidige veranderingen in onze branche volop in de spotlights. Magazine media spelen continu in op de wensen van de consument en de veranderende eisen die adverteerders stellen. Het magazinemerk verschijnt in almaar nieuwe vormen op verschillende platforms. Dit zet ook de Mercurs in beweging, kortom: Media in Motion.

Kaartverkoop Mercurs 2018

Op 15 november worden de nominaties van de Mercurs bekendgemaakt. Vandaag start de verkoop van de toegangskaarten.

De toegangsprijs voor MMA-leden is € 98, voor niet-MMA-leden is dat € 150. Freelancers kunnen gebruik maken van het MMA-ledentarief.

Meer info & kaarten bestellen

Let op: bij de uitreiking van de Mercurs 2018 wordt gefilmd en worden foto’s gemaakt. Met de aanschaf van toegangskaarten en/of je komst naar het event geef je de Magazine Media Associatie (MMA) toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Deel dit artikel