Mercurs 2018_Last call

Last call: inzenden Mercurs sluit 4 oktober 17:00 uur

Het kan nog nét: je beste werk inzenden voor de 21e editie van de Mercurs. Morgen, donderdag 4 oktober 17:00 uur is de absolute deadline.

In de eerdere edities van de Mercurs 2018 nieuwsbrief kwamen al zeven juryleden van de Mercurs aan het woord, het laatste vooruitzicht komt van jurylid Michiel Veugelers (marketing communicatie manager IPG Mediabrands):

“Ik kijk uit naar het werk van vakmensen. Werk dat in een overvol medialandschap opvalt qua content of vorm en zich daarmee kan onderscheiden. Daarnaast of de inhoud en vormgeving zowel fysiek als digitaal verrast, raakt en van nu is zonder te vervreemden van de merkwaarden van de titel.”

Er staan 9 Mercurs klaar, voor evenzoveel categorieën. Voor een categorie (Mercur d’Or/LOF Prijs voor Magazines) kun je niet inzenden, de acht categorieën waarvoor je tot donderdag 4 oktober 17:00 uur kunt inzenden, zijn:

  • Magazinemerk van het Jaar
  • Introductie van het Jaar
  • Artdirection van het Jaar
  • Hoofdredacteur van het Jaar
  • 
Reportage van het Jaar
  • 
Cover van het Jaar
  • Partnership van het Jaar
  • Belofte van het Jaar

Inzenden Mercurs 2018

Deel dit artikel