Juryvoorzitter MERCURS 2018 David Vink Media in Motion is geen loze kreet

Juryvoorzitter MERCURS 2018 David Vink: “Media in Motion is geen loze kreet”

Juryvoorzitter David Vink roept iedereen in het magazine media vak op zijn of haar beste werk in te zenden!

Juryvoorzitter David Vink: “Het thema Media in Motion is bepaald geen loze kreet. Het betekent de verandering van het vak dat we in de Mercurs echt terug willen laten komen. Sterker: daar moet je bij willen zijn, dus zend je werk in, 4 oktober 17:00 uur is de deadline.” In de vorige Mercur Update spraken vier juryleden zich al uit over hun verwachtingen, ook Emiel Brinkhuis en Leanne Hermans zijn nieuwsgierig naar de inzendingen.

Juryleden MERCURS 2018 Emiel Brinkhuis & Leanne Hermans

Emiel Brinkhuis
Mediastrateeg RTL
“De weken voorafgaand aan de uitreiking van de Mercurs vorig jaar waren zenuwslopend. Dolblij was ik toen ik de Mercur BeLOFte van het Jaar won. Ik ben Sandra Tielenburg (Winq) en Laura Seikritt-Visser (Philips) nog steeds dankbaar voor het voordragen. Ik ben enorm vereerd dat ik dit jaar mag plaatsnemen in de jury en ik hoef geloof ik niemand uit te leggen welke Mercur volgens mij de meeste aandacht verdient… Ik roep iedereen op om een jonge uitblinker voor te dragen. Een mooier compliment kun je niet geven.”

Leanne Hermans
Strategie & Innovatie Director MPG.
”Bij het beoordelen van alle inzendingen kijk ik vooral uit naar hoe vernieuwing en innovatie is toegepast. En dan niet alleen digitaal. Maar juist ook hoe dit in print, reportages, events en partnerships is doorgevoerd.”

LET OP, de inschrijving sluit bijna!

Het is nog maar een week tot sluiting van de Mercurs: 4 oktober 17:00 uur. Ga direct naar de inschrijfformulieren.

Deel dit artikel