JURY MERCURS 2018_1200x600px

David Vink juryvoorzitter Mercurs 2018

De juryvoorzitter van de Mercurs 2018 is gepokt en gemazeld in print én digital: David Vink, managing partner Scripta. Onder zijn leiding gaat de achtkoppige jury begin november de nominaties en de winnaars selecteren.

JURY MERCURS 2018_1200x600px

Naast juryvoorzitter David Vink bestaat de jury uit: Leanne Hermans (strategie & innovatie director MPG.), Thomas Hendriks (senior creative DFFRNT Media), Emiel Brinkhuis (mediastrateeg RTL), Michiel Veugelers (marketing communicatie manager IPG Mediabrands), Jaap Biemans (artdirector Volkskrant Magazine), Robert van den Ham (content director De Ondernemer) en Sjaak Hoogkamer (hoofdredacteur MarketingTribune). Vaste secretaris van de jury is Harriët Schrier (directeur Magazine Media Associatie) die de procedure in de gaten houdt.

Meer informatie over de Mercurs

Deel dit artikel