Inschrijving Masterclass Freelance Journalisten 2018 geopend

Voor de elfde keer in successie organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP)* de Masterclass Freelance Journalisten. Deze keer met een speciale editie voor freelancers die willen denken en handelen als een ondernemer.

Hoe zie jij jezelf als je een merk zou zijn? Waarin onderscheid je je van je vele concurrenten? Hoe zet jij social media in om je te profileren? Hoe bereid je je voor op een pitch? En hoe behendig ben je in het onderhandelingsspel?

Voor wie?

Inschrijving voor deze inspirerende en leerzame masterclass staat open voor freelancers voor magazines voor consumenten, waaronder ook opinie- en omroepbladen. Je bent minimaal anderhalf jaar als freelance journalist werkzaam. Deelname is gratis.

Geïnteresseerd?

Op de website van COP vind je meer informatie en om de mogelijkheid om je aan te melden. De inschrijving sluit op 18 april 2018.

*In de COP zijn de NVJ Academy, de Magazine Media Associatie (MMA) en de Freelancers Associatie vertegenwoordigd.

Deel dit artikel