Beau Mercurs 2017

MERCURS 2017: kaartverkoop sluit vanmiddag 17:00 uur!

Stipt om 17:00 uur sluit de kaartverkoop voor de Mercurs, alleen vandaag nog zijn de allerlaatste kaarten verkrijgbaar. Voor het speciale jubileumtarief van €50 voor MMA-leden en freelancers die voor deze uitgevers werken en €150 voor niet-MMA-leden (excl BTW en administratiekosten). Opschieten dus!

Koop hier de laatste tickets!

Druk je kaart af en neem mee

Heb je reeds een online toegangskaart in je bezit? Print deze dan uit en neem hem mee. De wifi is in DeLaMar helaas niet toereikend voor digitale versies. Alleen geprinte kaarten kunnen we bij binnenkomst scannen.

Praktische informatie

Ontvangst: vanaf 19:45 uur met drinks & bites
Start zaalprogramma: 20:30 uur
Dresscode: black tie
Toegangsbewijs: geprinte versie tonen bij binnenkomst
Afterparty: met o.a. DJ Aiscream tot 01:00 uur
After-Afterparty: nog verder feesten? Dat kan bij Café LUX (tegenover DeLaMar)
Parkeren: voor parkeergarage QPark Europarking, Marnixstraat 250 zijn bij de garderobe in het DeLaMar theater kortingskaarten verkrijgbaar

Tijdschriftenschap en nog meer extra’s

Natuurlijk is er morgenavond ook weer het tijdschriftenschap met alle genomineerde titels. Maak na afloop gratis je keuze uit het ruime aanbod van magazines om mee naar huis te nemen. Daarnaast is er voor elke bezoeker een goodiebag met o.a. het Mercurs-juryrapport en een jubileum uitgave van het Lucas-Ooms Fonds, met meer dan 50 visies van mediaprofessionals op het medialandschap in 2025. PostNL heeft voor iedereen een doosje met een ’briljantje’. In twee geselecteerde doosjes zit een echte briljant, deze geven recht op een gratis marketingcampagne van PostNL. Bovendien maak je daarmee kans op een van de drie MailMonitor onderzoeken.

Deel dit artikel