Mercurs Cover Jaap Biemans

Mercur Cover van het Jaar terug van weggeweest

Goed nieuws in het jubileumjaar van de Mercurs: de Cover van het Jaar is terug bij de Mercurs.

In 2011 werd-ie voor het laatst uitgereikt aan Vrij Nederland, voor de cover van de Seksspecial.

Artdirector Jaap Biemans – met Volkskrant Magazine vorig jaar winnaar van de Mercur Artdirection – is altijd met covers bezig. Wekelijks voor Volkskrant Magazine en hij plaatst de beste covers ter wereld op zijn site coverjunkie.com. Geen wonder dat hij enthousiast is over de herinvoering van deze Mercur: “Waar veel tijdschriften grafisch gezien in middelmatigheid en veiligheid blijven hangen, moet juist creatieve frisheid en lef beloond worden. Zeker nu. Creativiteit is DE manier om je te onderscheiden van de concurrent.” Inzenden dus, al die originele, creatieve, aantrekkelijke en onderscheidende covers die voor 1 oktober dit jaar zijn gepubliceerd.

Meer informatie?
Op de speciale Mercurs website vind je alles over de Mercurs 2017!

Deel dit artikel