FIPP & MMA voorzitters

Nieuwe voorzitters EMMA & FIPP

Xavier Bouckaert volgt per 21 november a.s. de huidige EMMA voorzitter Auke Visser op. James Hewes volgt per 1 september a.s. de huidige FIPP voorzitter en CEO Chris Llewellyn op.

Voorzitter EMMA

De Executive Committee van de board van de European Magazine Media Association (EMMA) heeft Xavier Bouckaert benoemd tot EMMA voorzitter voor de periode 2017-2020. Xavier was al chairman van EMMA’s Corporate Advisory Group en CEO van Roularta Media Group in België.

Xavier Bouckaert

Xavier Bouckaert

Voorzitter FIPP

De International Federation of the Periodical Press (FIPP) heeft James Hewes aangewezen als voorzitter en CEO van FIPP na het aftreden van Chris Llewellyn. Na een korte overdacht periode zal James vanaf september de rol van CEO gaan vervullen.

James Hewes

James Hewes

Deel dit artikel