NUV Nieuws

NUV brengt innovatieverantwoordelijken van uitgeverijen samen

Uitgeverijen zijn continu bezig te vernieuwen. Op zoek naar nieuwe inkomstenstromen in het digitale domein en naar manieren om de oude te behouden. Medewerkers bij lidbedrijven van het NUV, die zijn belast met het aanjagen en organiseren van innovatie hebben vele uitdagingen gemeen. Zij kunnen van elkaar leren en elkaar inspireren.

Het NUV is gestart om deze innovatieverantwoordelijken met elkaar in contact te brengen. Eens per kwartaal organiseert het NUV een Expertmeeting Innovatie & Digitalisering, waar ervaringen worden uitgewisseld rondom specifieke onderwerpen.

De eerste Expertmeeting Innovatie & Digitalisering (uitsluitend op uitnodiging) vindt plaats op 28 maart en heeft als thema ‘Google en Uitgeverijen’. Professor Bart Brouwers, jurylid van Google’s Digital News Initiative, journalist en oud-medewerker TMG, doet de aftrap, waarna onderling ervaringen worden uitgewisseld.

Innovatieverantwoordelijken van onder meer Sanoma, Wolters Kluwer, ThiemeMeulenhoff, Nederlands Dagblad, VBK, ANWB en New Skool Media zullen aanwezig zijn.

Lees verder op de NUV website

Deel dit artikel