Masterclass hoofdredacteuren 2017_Thumb

Inschrijving voor masterclass hoofdredacteuren 2017 geopend

Voor de tiende keer in successie organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP) – waarin Magazine Media Associatie (MMA), NVJ Academy en de Freelancers Associatie (FLA) zijn vertegenwoordigd – een masterclass voor leidinggevenden. Deze keer met een speciale editie voor (adjunct) hoofdredacteuren.

Hoe bewaak je met behulp van steeds minder redacteuren en steeds meer freelancers het DNA van je titel? Voldoet je stijl van leidinggeven of moet je nieuwe wegen inslaan? Hoe ontwikkel je een intelligente visie op een ongewisse toekomst? Benut je als mediaprofessional wel alle kansen voor jouw multimediale brand?

Masterclass hoofdredacteuren 2017_2

Voor wie?

Voor (adjunct-)hoofdredacteuren werkzaam bij magazines voor consumenten, waaronder ook opinie- en omroepbladen.

Wanneer?

De masterclass vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei en op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017 in Driebergen (inclusief verplichte overnachting). Deelname is gratis.

Wat houdt de masterclass in?

In twee keer twee dagen krijg je een intensieve workshop voorgeschoteld waarin onderwerpen aan de orde komen als: leidinggeven in tijden van krimp en verandering, energiemanagement, het optimaal inzetten van redacteuren en freelancers en omgaan met eigen toekomstperspectief. De masterclass wordt geleid door bladenmaker en coach José Rozenbroek. Diverse deskundigen en kopstukken uit het vak geven acte de présence. Het is niet mogelijk om je voor slechts één van de vier dagen in te schrijven.

Geïnteresseerd?

Let op: inschrijving sluit op maandag 3 april 2017. De COP zal uit de gegadigden maximaal tien deelnemers selecteren.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit artikel